Berge og Haaland gleder seg til Liverpool-møter

Erling Braut Haaland har tatt raske steg i toppfotballen. Til høsten venter mesterligaspill med Salzburg.
Erling Braut Haaland har tatt raske steg i toppfotballen. Til høsten venter mesterligaspill med Salzburg. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sander Berge og Erling Braut Haaland nyter suksess i hvert sitt europeiske storlag. Til høsten skal begge møte selveste Liverpool i Champions League. 

Det er liten tvil om at kampene mot den europeiske mesteren sette en ekstra spiss på en høst som i utgangspunktet er spennende nok. Landslagsspill, ligakamper, cup og mesterliga gir kamper to ganger i uka for de unge og sultne profilene Berge og Haaland.

I Haalands klubb Salzburg sto jubelen i taket da Liverpool ble trukket som motstander i mesterligagruppe E. Østerrikerne har publisert en video der nordmannen ser svært fornøyd ut med oppsettet.

– Jeg jublet da jeg så at vi trakk Sander Berges lag, så det ble et norsk oppgjør, fleiper Haaland med et bredt glis – før han fortsetter.

– Nei, da. Det blir en heftig gruppe og en spennende høst. Jeg gleder meg, sier 19-åringen som har scoret åtte mål på seks seriekamper for Salzburg denne sesongen.

Landslagskamerat Berge satte opp et stort smil da han fikk spørsmål om Liverpool. Han ble seriemester med Genk i vår og ser fram til å spille i mesterligaen.

– Det var jo en perfekt trekning. Det var litt blanda drops der, og vi satt og lurte på om vi skulle få Zenit eller Liverpool fra første seedingsnivå. Å skulle ut på Anfield, høre CL-hymnen og spille mot mesteren, det tror jeg blir perfekt, sier Berge til NTB.

Han varsler samtidig at Liverpool ikke skal få det enkelt når de kommer til Belgia for bortekamp.

– Jeg kan vel ikke si at de kommer til løvens hule, men det blir kult å møte dem i egen arena. Så får vi se om vi kan overraske dem. Det skal ikke være noen walkover å komme på besøk til oss.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært