Sarpsborg rotet bort seieren i sluttminuttene

Sarpsborg ledet 2-0, men Viking kom tilbake mot slutten og sørget for 2-2 i Eliteserien i fotball. Sarpsborg står uten seier på sine siste ti kamper.

Sarpsborg tok ledelsen ved Magnar Ødegaard etter 38 minutter. Ved pause var stillingen 1-0 til Sarpsborg.

Mustafa Abdellaoue fant nettmaskene etter 56 minutters spill. 31-åringen står med fire scoringer i år. Etter 69 minutter ble Kyle Lafferty (Sarpsborg 08) sendt i dusjen da han pådro seg sitt andre gule kort, og Tommy Høiland reduserte for Viking fem minutter før slutt. Innbytter Even Østensen utlignet for Viking minuttet før full tid.

Sarpsborgs Joachim Thomassen og Ismaila Coulibaly fikk gult kort. For Viking fikk Samúel Kari Fridjónsson og Kristian Thorstvedt gult kort.

Kampen på Sarpsborg stadion ble dømt av Kai Erik Steen.

Viking spiller neste kamp mot Odd 15. september, og Sarpsborg møter Vålerenga dagen etter. (©NTB)