Usikkert hvor lenge Liverpool-keeperen er ute

Liverpool-keeper Alisson Becker er fortsatt ute av spill på grunn av en leggskade. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix
Liverpool-keeper Alisson Becker er fortsatt ute av spill på grunn av en leggskade. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Liverpools stjernekeeper Alisson Becker har kastet krykkene, men han kommer ikke til å spille fotball med det første.

Det fortalte LFC-manager Jürgen Klopp på sin pressekonferanse foran lørdagens storkamp mot Arsenal i Premier League.

Becker skadet leggen i serieåpningen mot Norwich, og han har siden gått glipp av to kamper. Klopp sier han ikke vet når brasilianeren er tilbake på fotballbanen.

– Han er ikke så nær. Om spørsmålet er om jeg vurderer ham for trening eller kamp i morgen, så er svaret nei. Han ser bra ut, er i god form og godt humør. Men det vil ta tid.

– Vi har ingen dato. Han skal få tiden han trenger. Han var på krykker i starten, noe som er normalt etter en slik skade, men de er borte nå. Han går normalt, og han kan trene mye bedre enn for en uke siden. Jeg tror det vil gå raskt herfra, men jeg vet ikke hvor raskt, sier tyskeren.

Liverpools rutinerte reservekeeper Adrián kommer til å vokte målet lørdag. Liverpool og Arsenal er de eneste klubbene som står med full poengpott etter to serierunder.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært