Uavgjort mellom HamKam og KFUM i målfest

HamKam og KFUM måtte nøye seg med uavgjort på Briskeby i 1. divisjon i fotball for menn søndag.

Jonas Enkerud sendte HamKam i ledelsen etter kun ni minutters spill, men seks minutter senere scoret Tore André Sørås for KFUM. Kristian Onsrud ga HamKam ledelsen på nytt etter 27 minutter. HamKam-angriperen har scoret fem mål denne sesongen. Rett etterpå utlignet Stian Sortevik for KFUM.

KFUM tok ledelsen da Kristian Brix scoret fem minutter etter sidebytte, men Simen Bolkan Nordli utlignet for HamKam ni minutter senere. Innbytter Abdul-Basit Agouda sørget for at KFUM tok ledelsen igjen med sin scoring etter ett kvarter av andre omgang. Han hadde nettopp blitt byttet inn. Bolkan Nordli scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 4-4 like etterpå.

Ved full tid sto det 4-4.

KFUMs Mansour Gueye og Knut André Skjærstein fikk gult kort.

Eivind Bodding var kampleder. 1635 tilskuere hadde tatt turen.

KFUM Oslo spiller neste kamp mot Jerv 21. august, og HamKam møter Notodden 25. august. (©NTB)