Sogndal snudde til seier mot Notodden

Sogndal lå under 0-1, men snudde til 3-1-seier over Notodden i 1. divisjon søndag.

Steffen Jenssen sendte Notodden i føringen etter 15 minutter, men sju minutter senere utlignet Andreas Hoven for Sogndal.

Morten Renå Olsen (Notodden) ble sendt i garderoben etter 78 minutters spill. Sogndals innbytter Joachim Soltvedt scoret fra ellevemeteren rett etterpå, og Eirik Schulze scoret 3-1-målet for Sogndal ni minutter før slutt. Målet gjør at 26-åringen har fem fulltreffere denne sesongen.

Tomas Kristoffersen (Sogndal) og Martin Holmen (Notodden) fikk begge gult kort. Det røde kortet til Renå Olsen var Notoddens tredje utvisning i år.

Notodden forblir på 15.-plass, mens Sogndal er nummer seks.

Svein Tore Sinnes var dommer i kampen på Idrettsparken. 1000 tilskuere hadde tatt turen.

Sogndal møter Aalesund 17. august, og Notodden spiller neste kamp mot Strømmen dagen etter. (©NTB)