Vålerengas Njoya med hattrick foran rekordpublikum

Jubel etter at Jenna May Dear har scoret 1-0 for Vålerenga mot Manchester United i Oslo onsdag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Over 7000 tilskuere fikk se Ajara Njoya scoret hattrick da Vålerenga slo Manchester Uniteds kvinner med 4-1 i onsdagens treningskamp i Oslo.

Det offisielle tilskuertallet var på 7124. Ingen av lagene har spilt for flere til stede på tribunen.

Vålerenga gikk opp i ledelsen med 1-0 etter en ikke så veldig oppløftende Manchester Uniteds målvakt Emilie Ramsey så ut som hun hadde såpe på hanskene. Hun klønet inn skuddet fra Jenna May Dear.

Etter ni minutter doblet Ajara Njoya ledelsen. Spilleren fra Kamerun fikk fulltreffer da hun fikk stå alene inne i feltet og satte ballen kontant i mål.

Uniteds kvinner reduserte etter 24 minutter ved Jessica Sigsworth. Da var det Vålerengas sisteskanse Guro Pettersen som ikke var helt patent og slapp ballen rett i beina på Sigsworth.

Ajara Njoya gjorde alt riktig etter 65 minutter da hun tverrsnudde inne i feltet og satte 3-1-målet. Pasningen kom etter et mønsterangrep hvor ballen ble slått ut 45 grader.

Den kamerunske spilleren hadde nesten en reprise på 3-1-målet da hun satte sitt tredje for kvelden med litt over kvarteret igjen av kampen.