Giroud forsvarer Koscielny etter at han nektet å være med Arsenal til USA

Laurent Koscielny er misfornøyd med tingenes tilstand i Arsenal.
Laurent Koscielny er misfornøyd med tingenes tilstand i Arsenal. Foto: Rui Vieira / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Chelsea-spiss Olivier Giroud forsvarer sin franske venn Laurent Koscielny etter at Arsenal-kapteinen har vært i hardt vær den siste uken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I en pressemelding fra Arsenal kom det torsdag fram at klubbkaptein Laurent Koscielny nektet å være med Arsenal til USA etter at klubben avviste franskmannens overgangsforespørsel. Han skal ha ønsket seg tilbake til hjemlandet, der han vil avslutte karrieren.

Nå får han støtte av tidligere lagkamerat Olivier Giroud.

– Man kan ikke gjøre opp en mening før man vet alt. Jeg er ganske sikker på at vi ikke vet alt som har skjedd. Jeg håper at de blir enige. Jeg blir lei meg fordi han er en fin person, han er en god venn av meg, vi har kjent hverandre i ti-elleve år. Jeg er ikke i klubben og vet ikke hva som virkelig har skjedd, men jeg vet at han er lei seg, sier Giroud til BBC.

Koscielny kom til Arsenal fra Lorient for rundt ti millioner pund i 2010 og har spilt 353 Premier League-kamper for de rødkledde fra London. Han spilte ikke for Frankrike under fotball-VM i 2018, der landet vant, men var med på å tape finalen i europaligaen mot Chelsea.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge BBC diskuterte Arsenal og Koscielny en kontraktsforlengelse før finalen mot Chelsea, men franskmannen var ikke fornøyd med tilbudet. Nå er han på vei bort og trener for seg selv i London, mens Arsenal er i USA for å spille mot Colorado Rapids, Bayern München, Fiorentina og Real Madrid.

Franskmannen har 12 måneder igjen av avtalen med Arsenal.