Offensiv Solskjær vil kjempe seg tilbake til toppen

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter Leeds onsdag. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter Leeds onsdag. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ole Gunnar Solskjær ga Manchester United-fansen det de ville høre. – Vi kan definitivt komme tilbake på det nivået klubben hadde tidligere, sa manageren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi trenger å vinne noe igjen. Nå er vi i ferd med å bygge en ny spillerstall. Jeg tror virkelig mye på klubben og dette prosjektet, sa Solskjær under en tilhengerseanse i Perth, Australia mandag.

Fansen fikk stille noen spørsmål til manageren. Laget innledet sesongoppkjøringen med å slå Perth Glory 2-0 på deres hjemmebane lørdag.

Onsdag skal Solskjærs United møte Leeds i treningskamp samme sted.

Opp igjen

Den norske manageren fortalte om lange dager hjemme i Manchester.

– Jeg kommer (til treningsfeltet) klokka sju på morgenen og tror jeg er førstemann ute. Så er Michael (Carrick) og Kieran (McKenna) der allerede og planlegger økta. Jeg vet at klubben går i riktig retning på grunn av folkene vi har, sa Solskjær.

– Vi venter på at de unge spillerne skal slå gjennom. Vi kan definitivt komme tilbake på det nivået klubben hadde tidligere, sa nordmannen.

Maguire inn?

Ryktebørsen går varm også rundt United. Midtstopper Harry Maguire er verdsatt til cirka 900 millioner kroner av Leicester. Hans navn er en gjenganger i spekulasjonene om en mulig overgang til United.

United starter Premier League-sesongen med hjemmekamp mot Chelsea andre helgen i august. Rødtrøyene klarte ikke å sikre plass i mesterligaen, og det blir europaliga-spill på Old Trafford utover høsten.

Før det venter blant annet også treningskamper mot Inter (lørdag) og Tottenham (torsdag neste uke).

Personvernpolicy