Griezmann klar for Barcelona

Antoine Griezmann er klar for Barcelona. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Antoine Griezmann er klar for Barcelona. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den franske fotballstjernen Antoine Griezmann er omsider klar for Barcelona. Spissen får en utkjøpsklausul på rundt åtte milliarder kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Barcelona opplyser at de har betalt utkjøpsklausulen til Atlético Madrid på 120 millioner euro (rundt 1,2 milliarder kroner).

28-åringen har signert en femårskontrakt som strekker seg til juni 2024. Dersom andre klubber ønsker å kjøpe den franske spissen må de ut med svimlende 800 millioner euro, skriver Barcelona på sine nettsider.

– Med sin ankomst til FC Barcelona vil franskmannen ta et nytt steg framover i sin karriere med mål om å opprettholde posisjonen som en av de beste spillerne i verden, skriver klubben.

Allerede i midten av mai ble det kjent at Griezmann forlot Atlético Madrid. «Det har vært fem utrolige år, tusen takk for alt. Jeg tar dere med i hjertet mitt», skrev den franske måltyven på det sosiale mediet Twitter den gang.

Allerede da var måltyven sterkt linket til Barcelona, men ingen av partene har ønsket å uttale seg før nå.

Griezmann kom til Atlético Madrid fra Real Sociedad i 2014 og forlenget i 2017 kontrakten fram til 2022. Men nå er han klar for spill sammen med Lionel Messi & co.