– Neymar vil tilbake til Barcelona

Neymar hevdes å ønske seg tilbake til sin forrige klubb Barcelona. Foto AP / Andre Penner / NTB scanpix
Neymar hevdes å ønske seg tilbake til sin forrige klubb Barcelona. Foto AP / Andre Penner / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Brasils og PSGs store stjerne ønsker å komme tilbake som spiller i Barcelona, hevder klubbens visepresident.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det som er riktig akkurat nå, etter det jeg har lest og etter det jeg har hørt, er at Neymar ønsker å komme tilbake til Barcelona, sa klubbens visepresident Jordi Cardoner på en pressekonferanse på Camp Nou torsdag.

Men Cardoner antydet ikke at Paris Saint-Germain og Barcelona er i samtaler om en kontrakt om Neymar, som spilte for katalanerne fra 2013 til 2017. Han ble samme år verdens dyreste fotballspiller gjennom tidende da han signerte en kontrakt med Parisklubben verdt 222 millioner euro (nesten 2,2 milliarder kroner).

– Vi for se hva som skjer. Akkurat nå jobber vi med å bestemme hvilke spillere som ikke skal være med neste sesong, sa visepresidenten.

Salg av spillere vil være en dyd av nødvendighet dersom det skal være aktuelt å kjøpe Neymar tilbake. Dersom det bekreftes at Antoine Griezmann går fra Atlético Madrid til Barcelona, er det ventet å koste klubben 120 millioner euro. Frenkie de Jong (fra Ajax) har allerede signert en kontrakt verdt 75 millioner euro.

Personvernpolicy