LSK-profil ute i flere uker

Lillestrøms Thomas Lehne Olsen bæres av banen på båre under eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm og Viking på Åråsen stadion. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Lillestrøms Thomas Lehne Olsen bæres av banen på båre under eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm og Viking på Åråsen stadion. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Lillestrøm må klare seg uten måltyven Thomas Lehne Olsen de kommende ukene som følge av ankelskaden totningen pådro seg søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lehne Olsen måtte forlate banen i eliteseriekampen på Åråsen mot Viking på båre. Rapportene i etterkant var ikke gode.

LSK-lege Bjørn Schultzen sier til klubbens nettsider at spissen neppe er aktuell for spill igjen før etter ferien. Siste kamp før ferien spilles 14. juli.

– Det ble ikke påvist noe brudd, men vi mistenker at det handler om en leddbåndsskade. En MR-undersøkelse på tirsdag vil gi oss en endelig avklaring på skadeomfanget. Hvis det fremre leddbåndet er delvis avrevet, er han nok ute i fire til seks uker. Vi håper på det beste, men han spiller neppe noe mer før ferien, sier Schultzen.

For både Åråsen-klubben og Olsen selv passer naturligvis skaden dårlig.

– Jeg landet forkjært og med all kraft på det venstre beinet. Utrolig kjedelig at dette skjedde nå. Vi får bare håpe på det beste. MR-undersøkelsen vil gi oss mer svar, sier Lehne Olsen.

LSK tapte 0–2 for Viking søndag.