Rosseli Olsen kan miste resten av ishockey-VM

Mats Rosseli Olsen holdt seg til kneet etter at han ble taklet tøft under Norges kamp mot Tsjekkia (2–7) i VM i ishockey.
Foto: Tore Meek / NTB scanpix
Mats Rosseli Olsen holdt seg til kneet etter at han ble taklet tøft under Norges kamp mot Tsjekkia (2–7) i VM i ishockey. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mats Rosseli Olsen måtte av isen etter en røff takling i Norges stortap mot Tsjekkia i ishockey-VM. Løperen har skadet kneet og må undersøkes nærmere søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det så ikke bra ut for Frölunda-proffen etter at han ble taklet fra siden av Tsjekkias hardtspillende back Radko Gudas etter 13 minutter. Rosseli Olsen ble liggende på isen og måtte hjelpes av banen av lagkameratene.

Umiddelbart etter kampen var ikke tilstanden til Rosseli Olsen avklart, men landslagstrener Petter Thoresen måtte erkjenne at det ikke så bra ut.

– Jeg har følelsen av at han (Gudas) kommer inn som annenmann der, og jeg tror det er vanskelig for Rosseli å forsvare seg mot den. Og så treffer han standbeinet hans også. Jeg vet ikke hvor ille det er, men det så ikke bra ut, sa Thoresen til NTB etter kampen.

– Hvis det er en kneskade, da er han fort ferdigspilt i VM?

– Det er han. Men vi får se, svarer landslagstreneren.

Sent lørdag kveld opplyser landslagslege Ole Fosse at Rosseli Olsen har pådratt seg en kneskade. 28-åringen skal til MR-undersøkelse søndag, og den vil gi et svar på om han kan spille igjen i VM i Slovakia.