«1000 prosent sikkert» at Ronaldo blir i Juventus

Cristiano Ronaldo gjør et nytt forsøk på å vinne mesterligaen med Juventus neste sesong. Foto: Luca Bruno / AP / NTB scanpix
Cristiano Ronaldo gjør et nytt forsøk på å vinne mesterligaen med Juventus neste sesong. Foto: Luca Bruno / AP / NTB scanpix

Det ble ingen Champions League-tittel på Cristiano Ronaldo i debutsesongen i Juventus. Den portugisiske stjerneangriperen er fast bestemt på å prøve igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvartfinalen i mesterligaen som endte med tap mot Ajax, var knapt over før spekulasjonene om Ronaldos framtid begynte. 34-åringen vant den gjeveste europacupen med Real Madrid tre år på rad, men klarte ikke å kopiere bedriften etter overgangen til Italia. Hva ville dette bety for veteranens framtid hos «Den gamle dame»?

Ifølge Ronaldo selv er det ingen tvil. Etter at Juventus sikret Serie A-gullet – det åttende på rad – med 2-1 over Fiorentina lørdag, slo han fast at han helt sikkert fortsetter karrieren i Torino.

– Det har vært en fantastisk sesong, og jeg har tilpasset meg bra. Vi vant scudettoen (ligatittelen) og den italienske supercupen, og det er ikke enkelt. Det gikk ikke bra i Champions League, men neste år er et nytt, blankt ark. Fansen ønsker tittelen, og det gjør vi også, sier Ronaldo og understreker:

– Jeg blir i Juve, 1000 prosent sikkert.

Han er ikke ukjent med rekorder, og han satte en ny en lørdag. Ronaldo ble nemlig den første i historien som vinner ligagull både i England, Spania og Italia.

Neste sesong vil han garantert gjøre alt han kan for å bli tidenes andre som vinner Champions League med tre ulike klubber (Clarence Seedorf gjorde det med Ajax, Real Madrid og Milan).

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden