Pogba vil at Solskjær blir i klubben

Paul Pogba, som her får instrukser av Ole Gunnar Solskjær under mesterligakampen mot PSG, har blomstret stort de siste månedene. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Paul Pogba, som her får instrukser av Ole Gunnar Solskjær under mesterligakampen mot PSG, har blomstret stort de siste månedene. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Paul Pogba har blomstret under Ole Gunnar Solskjær i Manchester United og vil at nordmøringen får managerjobben på permanent basis.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Solskjær har fått litt av humøret tilbake på Old Trafford. Han har ladet United til kvartfinale mot Barcelona i mesterligaen og fått inn dem blant topp fire i Premier League.

Da Solskjær fikk jobben var det ventet at han skulle ha den midlertidig fram til et større navn ble hentet inn.

Nå er situasjonen en annen. Flere tror det bare er snakk om kort tid før Solskjær får jobben fast. Det hadde ikke vært franske Pogba imot.

– Selvsagt vil vi at han skal bli. Resultatene har vært strålende under ham. Jeg har et kjempebra forhold til ham, og det har han også til de andre spillerne. Når en spiller er glad, vil han selvsagt fortsette å være glad. Solskjær fortjener jobben. Han kjenner klubben og vet alt om den, sa midtbanespilleren i et intervju med Sky Sports.

Les også: Knalltøff trekning for Solskjær i mesterligaen

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Pogba beskriver Solskjær som en glad gutt som har gitt spillerne selvtilliten tilbake.

– Dette ga oss friheten til å elske fotball igjen. Den gleden mistet vi kanskje med de resultatene vi hadde før.

Der Pogba stadig ble rapportert å være i tottene på José Mourinho, er han blitt en annen spiller under nordmannen.

– Kanskje mistet vi selvtillit. Kanskje gikk det galt. Jeg liker ikke å snakke om det som har vært. Jeg liker å snakke om det som kommer. Det er det som betyr noe. Vi er bedre nå, og resultatene har vært fantastiske, sa Pogba.

Til tross for en periode omtrent uten tap av poeng, så gikk det galt i FA-cupen sist helg. Der ble det tap i kvartfinalen mot Wolverhampton. Det skjedde uken etter Premier League-tapet for Arsenal.

Det er de to eneste hjemmetapene siden Ole Gunnar Solskjær kom inn som manager i desember.

Les også: – De har gitt Solskjær jobben allerede

Se vidoo: Rashford: – Solskjærs tilstedeværelse forandret alle