Meny

Cavendish fortsetter i samme lag som Boasson Hagen

Edvald Boasson Hagen får også Mark Cavendish med på laget sitt Dimension Data kommende sesong. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Den britiske spurteren, Mark Cavendish (33), har forlenget kontrakten med Edvald Boassons sykkellag Dimension Data med ett år.

Cavendish har gjennom hele sesongen slitt med sykdom og skader, men får nå en sjanse til å vise sitt gamle jeg på sykkelsetet.

Edvald Boasson Hagen ble i september enig med laget om å forlenge avtalen med ett år. Nye lagkamerater for Boasson Hagen blir også den danske duoen Michael Valgren og Lars Bak.

– Mark har hatt stor innflytelse på dette laget etter at han kom hit i 2016. Man glemmer ikke hans etappeseire, hans gule og grønne trøyer i Tour de France, sier lagets manager Douglas Ryder i en pressemelding.

Som en del av den nye kontrakten skal Cavendish være en del av lagets nye ledelse hvor han være med å planlegge laget framtid.

Cavendish' store erfaring skal brukes for alt den er verdt. Han står med en imponerende CV med 146 enkeltseire hvorav 30 etappeseiere fra Tour de France. 33-åringen tok VM-gull i Danmark i 2011.

(©NTB)

Populært