Meny

Klopp: – Første gang i mitt liv at jeg kan vinne middelmådige kamper

Liverpool-manager Jürgen Klopp under lørdagens 1-0-seier borte mot Huddersfield. Foto: Richard Sellers / PA / AP / NTB scanpix. Foto: Richard Sellers / AP

Det gnistrer ikke av Liverpool om dagen, men rødtrøyene gjør likevel jobben i Premier League. Følelsen av å vinne på svake dager er ny for Jürgen Klopp.

Mohamed Salah ble matchvinner i Liverpools knepne 1-0-seier borte mot bunnplasserte Huddersfield. Gjestene fra Merseyside slet med å skape sjanser lørdag, men egypterens ene scoring holdt til seier og delt tabelltopp med Manchester City.

De lyseblå er foran Liverpool på bedre målforskjell.

– Dette er den første perioden i mitt liv at vi kan vinne middelmådige kamper. Jeg foretrekker å vinne på den spektakulære måten, men jeg tar imot dagens resultat med åpne armer, sa Klopp til BBC etter lørdagens trepoenger.

Liverpool-manageren viste til at klubben hadde mange spillere på landslagsoppdrag i forkant av oppgjøret mot Huddersfield. Flere av dem hadde lange reiser, og enkelte kom hjem med skadetrøbbel.

Les også: Skade på skade for Liverpool

– Når spillerne kommer tilbake fra landslagspausen, er det mange ting ingen spør om. Tidsforskjell er et eksempel på det. Derfor var jeg så engasjert på sidelinjen i dag. Når du er sliten, skal du i det minste være redd for sjefen din, sa Klopp.

Lørdagens seier var Liverpools første på fem kamper i alle turneringer. De rødkledde er likhet med Manchester City og Chelsea fortsatt ubeseiret i Premier League denne sesongen.

Hittil i høst har det ikke sprudlet så mye av Klopps lag som i deler av forrige sesong, men Liverpool er blitt betraktelig bedre defensivt. På ti seriekamper har klubben kun sluppet inn tre mål. Slikt blir det mange poeng av.

City og Liverpool står med 23 poeng, mens London-duoen Chelsea og Tottenham følger to poeng bak.

Populært