United-legende: – Selv Messi ville slitt i dette laget

Manchester United-manager José Mourinho sliter med å få fart på laget sitt. Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix
Manchester United-manager José Mourinho sliter med å få fart på laget sitt. Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Manchester United-profilen Paul Scholes tror konkurrentene i Premier League ler av gamleklubben. Han mener selv Lionel Messi ville trøblet på Old Trafford.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Scholes har ikke vært redd for å rette kritikk mot klubben han selv spilte for i to tiår. Med United på en beskjeden åttendeplass i Premier League er 43-åringen igjen klar i sin dom.

– United føles nå som Liverpool gjorde for mange år siden, som om vi gjør alle de samme feilene som de gjorde, sier han til ESPN.

– Jeg føler at folk i Liverpool og Manchester City ser på oss og ler som vi gjorde av dem for mange år siden, tilføyer den tidligere midtbanespilleren.

Scholes sier United-spillerne i hans tid ristet på hodet over hyppige managerskifter og stadige endringer i spillerstallen i Liverpool og City.

– Det føles som om vi nå er blitt som dem, sier Scholes.

Kommende helg er et høytflygende Chelsea motstander i Premier League.

– Jeg synes ikke det skorter på kvalitet i United. De mangler samtidig et par spillere av høy klasse som andre klubber har, et bindeledd mellom midtbanen og angrepet samt en defensiv midtbanespiller, sier Scholes.

Han sitter med en følelse av at spillerne som hentes inn, sliter med å lykkes på Old Trafford.

– Det føles som at vi i øyeblikket kunne signert Lionel Messi, og han ville også slitt i dette laget, sier 43-åringen.

Han vil ikke uten videre stemple manager José Mourinho som det svake leddet.

– Jeg synes fortsatt Mourinho er en god manager, men du lurer jo på hvorfor laget hans hele tiden blir utspilt, sier United-legenden.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden