Ekstremt surt mesterligatap for Vipers i siste sekund

Emilie Arntzen og Vipers Kristiansand gikk på et surt tap borte mot ungarske FTC Hungaria. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
Emilie Arntzen og Vipers Kristiansand gikk på et surt tap borte mot ungarske FTC Hungaria. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Vipers hadde matchballen på stillingen 26-26 med fem sekunder igjen, men FTC Hungaria utnyttet en fryktelig tversoverpasning og satte inn 27-26 i siste sekund.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kristiansanderne var på jakt etter sin første borteseier i klubbhåndballens gjeveste turnering, men måtte til slutt gi tapt mot det ungarske storlaget.

Vipers kjempet tappert og hadde fortjent å få med seg poeng, men Aniko Kovacsics viste ingen nåde da hun utnyttet Henny Reistads forferdelige tversoverpasning og sikret seieren foran et energisk hjemmepublikum.

– Vi får en liten reality check på hva som skal til i Champions League, og samtidig får vi en bra pekepinn på hva dette virkelig er for noe, sa Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad tydelig skuffet til Fædrelandsvennen etter tapet.

Etter en jevn åpning rykket vertene ifra og ledet 12-6 etter kvarteret spilt. Gjestene fra Kristiansand kjempet seg tilbake og lå under 14-17 til pause etter en lekker flyger fra Reistad i siste sekund.

Vipers leverte en sterk anne omgang, og Mathilde Kristensen sørget for borteledelse med 23-24 med ni minutter igjen. I sluttminuttene fulgte lagene hverandre som skygger, men det var FTC Hungaria som trakk det lengste strået.

Dermed greide ikke Vipers å plukke sitt aller første bortepoeng i mesterligaen. Sørlendingene står med ett poeng etter to kamper i gruppespillet. Det kom etter 27-27 hjemme mot tyske Bietigheim forrige helg. Lørdag venter rumenske CSM Bucuresti i Aquarama.

Tre av fire lag går videre til hovedrunden.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært