Brann i tett dialog med supportermiljøet etter T-baneulykke

Nationaltheatret stasjon ble stengt etter at en Brann-supporter ble påkjørt av et T-banetog søndag kveld. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
Nationaltheatret stasjon ble stengt etter at en Brann-supporter ble påkjørt av et T-banetog søndag kveld. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Brann har fått ulik informasjon om hendelsesforløpet etter at en av klubbens supportere ble påkjørt av T-banen før seriekampen borte mot Vålerenga søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En 20 år gammel fotballsupporter er alvorlig skadd etter ulykken. Oslo-politiet fikk ved 19-tiden søndag melding om at det var kastet bluss utenfor og inne på Nationaltheatret stasjon. Det skjedde da Brann-supportere var samlet på perrongen.

– Kort etterpå meldte en patrulje at det lå en person i sporet og at vedkommende trolig var påkjørt, sa operasjonsleder Marita Aune i Oslo politidistrikt til NTB.

Brann opplyser til NTB at klubben har vært i tett dialog med supporterkoordinator, supporterleder og andre i supportermiljøet etter hendelsen.

– Vi har ulik informasjon og venter på at politiet i Oslo får gjort jobben med å få full oversikt. Både klubben og supporterne bistår der vi kan, skriver Branns daglig leder Vibeke Johannesen i en epost.

Politiet hadde søndag kveld ikke informasjon om hvordan mannen havnet i sporet, men opplyser at de betegner hendelsen som en ulykke. Det skal kun ha vært Brann-supportere til stede på stasjonen da ulykken fant sted.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi synes det er trist at en av klubbens supportere er i en alvorlig ulykke på vei til kamp. Det ble gjort en god jobb av begge klubbene, supporterne, politi og helsepersonell som følge av ulykken. Vi som klubb bidrar der vi kan, men må avvente informasjon fra helsepersonell/familien og politiet, skriver Johannesen.

Hun opplyser også at bergensklubben kontinuerlig er i dialog med supporterne om bruk av bluss på og utenfor stadionene.