Neymar har lengst liggetid i VM

Ingen spiller har ligger like lenge på gresset under VM som Neymar. Foto: AP Photo/Antonio Calanni/NTB scanpix.
Ingen spiller har ligger like lenge på gresset under VM som Neymar. Foto: AP Photo/Antonio Calanni/NTB scanpix.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Brasils Neymar har tilbrakt nesten 14 minutter liggende på gresset under VM i Russland. Det er mest av samtlige spillere i mesterskapet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det brasilianske stjerneskuddet har fått kraftig kritikk fra flere hold for sitt overdrevne skuespill under VM, og flere mener Neymars teatralske side av spillet har satt hans enorme kvaliteter som spiller i skyggen.

I mange av situasjonene ender det opp med at 26-åringen skriker av smerte, ruller rundt og har det fryktelig vondt, før han sekunder senere er i full gang på banen igjen.

Nå har den sveitsiske TV-kanalen RTS Sport funnet fram stoppeklokken og tatt tiden på hvor lenge 26-åringen har ligget på gresset, og blant annet rullet rundt i smerte.

TV-kanalen har regnet seg fram til at Brasils nummer 10 brukte hele fem og et halvt minutt horisontalt på gresset i åttedelsfinalen mot Mexico. Så langt i mesterskapet har Neymar ligget nesten 14 minutter på de fire kampene Brasil har spilt.

Samtidig er det ikke rart at det er nettopp Neymar som vrir seg mest i smerte. Ifølge statistikk fra FIFA er han den spilleren som har blitt taklet flest ganger i VM.

Neymar står med to mål og en målgivende så langt i Russland.