Hevder Salah blir VM-klar

Mesterligafinalen endte i tårer for Mohamed Salah. Han kjemper en kamp mot klokka for å rekke VM-spill i Russland.
Mesterligafinalen endte i tårer for Mohamed Salah. Han kjemper en kamp mot klokka for å rekke VM-spill i Russland. Foto: Matthias Schrader / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Åpningskampen mot Uruguay henger i en tynn tråd for Mohamed Salah, men Egypts fotballforbund føler seg trygg på at Liverpool-stjernen spiller i VM.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Egypts landslagslege har undersøkt Salah. Ifølge BBC sier det egyptiske forbundet at stjernespilleren ikke vil være ute i mer enn tre uker etter at han skadet skulderen i mesterligafinalen mot Real Madrid sist lørdag.

Tidligere onsdag kom meldingen fra Liverpools fysioterapeut Ruben Pons om at det normalt tar tre-fire uker å komme seg fra den type skulderskade Salah har pådratt seg.

Les også: Salah kan miste VM

Det betyr i så fall at Salah trolig ikke rekker åpningskampen mot Uruguay i VMs gruppe A 15. juni. Senere skal det egyptiske laget møte vertsnasjonen Russland og Saudi-Arabia. Å rekke de kampene virker mer sannsynlig for stjernevingen.

– Han er lei seg etter det som skjedde, men han er totalt fokusert på å komme seg tilbake. I prinsippet tar det tre til fire uker, men vi skal forsøke å redusere den tiden. Det er det store målet, sier Pons.

Salah befinner seg for tiden i Spania, der han får behandling for skulderskaden. Der får han hjelp av blant andre leger fra Liverpool og Egypts landslag.