Meny

Mignolet støtter Karius etter finaletabbene

Loris Karius får støtte fra keeperkollega Simon Mignolet. Foto: Darko Vojinovic / AP
Liverpool-keeper Simon Mignolet mener kollega Loris Karius er sterk nok til å takle lørdagens mareritt i mesterligafinalen.

Det ble mange tårer for rødtrøyenes førstekeeper etter at han gjorde to store tabber i storkampen som endte med 1-3 og nok en Champions League-tittel til Real Madrid.

Karius var tidlig ute og beklaget til fansen, men helt siden finalen har det haglet med skjellsord i sosiale medier, og politiet etterforsker også drapstrusler mot 24-åringen.

Simon Mignolet, mannen som er henvist til innbytterbenken av nettopp Karius, kommer derimot med støttende ord. Han mener at den tyske keeperen er mentalt sterk nok til å takle den vonde kvelden i Kiev, og at han vil ha lagt finaletapet bak seg når Liverpool starter på neste Premier League-sesong.

– Jeg vet hvordan det er. Du trenger litt tid. Det fine med denne finalen er at han har hele sommeren på seg til å takle det og komme seg videre, sier Mignolet.

– Om han ønsker å snakke med noen, skal jeg selvfølgelig være der. Alle keepere kan sette seg inn i hans situasjon, legger han til.

Mignolet, som skal til VM med Belgia i sommer, forteller at han har gitt Karius noen trøstende ord på veien. Og han er sikker på at lagkameraten har mange gode år foran seg på fotballbanen.

– Han er så ung. Jeg er sikker på at han slår tilbake. Og jeg tror også at vi har det vi trenger i Liverpool for å hjelpe ham med det.

Populært