Ronaldo og Bale hinter om Real Madrid-exit

Cristiano Ronaldo markerer at han er den første fotballspilleren til å vinne fem Champions League-trofeer. Foto: Pavel Golovkin / AP / NTB scanpix
Cristiano Ronaldo markerer at han er den første fotballspilleren til å vinne fem Champions League-trofeer. Foto: Pavel Golovkin / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Like etter sin tredje strake mesterligatriumf sår Cristiano Ronaldo tvil om sin egen framtid i Real Madrid. Også finalehelt Gareth Bale hinter om en overgang.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ronaldo, som lørdag ble den første spilleren til å ha vunnet Champions League fem ganger, snakket foran et samlet pressekorps etter kampslutt.

– Nå skal jeg nyte øyeblikket med lagkameratene mine, men i løpet av de neste dagene skal jeg gi et svar til fansen, som alltid har støttet meg, sa 33-åringen.

Da han ble bedt om å utdype, svarte Ronaldo:

– Det har vært veldig fint å være i Real Madrid. I løpet av de neste dagene skal jeg snakke.

– Ingen kommentar

Konfrontert med uttalelsene svarer Real Madrids klubbpresident Florentino Pérez at dette er en kveld der det skal feires.

– Jeg kommer ikke til å kommentere situasjonen til en enkeltspiller, sier han. Det samme svarer manager Zinédine Zidane.

Ronaldo har ennå tre år igjen av den lukrative kontrakten han signerte i 2016. I lørdagens finale ble det ingen scoringer, men den portugisiske superstjernen ble likevel turneringens toppscorer for sjette år på rad.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

I finalen var det derimot Gareth Bale som stjal overskriftene. Waliseren var henvist til benken fra start, men kom inn for Isco etter 62 minutter. To minutter senere brassesparket han inn 2-1-målet, før han avgjorde til 3–1 med et skudd fra distanse.

– Diskutere framtiden

Det kan ha vært det siste Bale gjorde for Real Madrid. Etter kampen var han nemlig tydelig misfornøyd med ikke å ha startet finaleoppgjøret.

– Jeg trenger å spille uke etter uke, og det har av ulike grunner ikke skjedd denne sesongen. Jeg må sette meg ned med agenten min i sommer og diskutere framtiden, så får vi ta det derfra.

Ronaldo og Bale satte begge rekorder med sine overgangssummer da de forlot henholdsvis Manchester United i 2009 og Tottenham i 2013. Senere er rekorden slått fire ganger, senest i fjor da PSG betalte 222 millioner euro, omkring 2,1 milliarder kroner, for Barcelonas Neymar.