Mourinho sier at han angrer noen av sine utfall mot Wenger

Manchester United-manager Jose Mourinho har hatt et anstrengt forhold til Arsène Wenger. Søndag møtes de to igjen på Old Trafford. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix
Manchester United-manager Jose Mourinho har hatt et anstrengt forhold til Arsène Wenger. Søndag møtes de to igjen på Old Trafford. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Manchester United-manager Jose Mourinho innrømmet fredag at han angrer på en del av sin oppførsel overfor Arsenals avtroppende manager Arsène Wenger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag ankommer Arsenals franske manager Old Trafford for sin siste kamp mot sin gamle rival. De to managerne har hatt et anstrengt forhold siden portugiseren ble manager i Chelsea i 2004 og utfordret Arsenals uovervinnelighet.

Av kjente Mourinho usagt så kalte han Wenger blant annet «en spesialist på feiling», mens Wenger svarte med å kalle Mourinho dum og uten virkelighetsforståelse.

I oktober 2015 kom var de to rivalene nærmest i tottene på hverandre på sidelinjene i et londonderby. Det er disse angrepene som Mourinho nå sier han angrer på.

– Anger? Noen negativer episoder, ja det gjør jeg og kanskje også han gjør det, sa Mourinho på fredagens pressekonferanse på Uniteds treningsfelt.

– Det er små ting som helt sikkert ville være bedre uten, noen gester, noen ord som burde vært usagt. Jeg har det bedre nå uten det, det er det ingen tvil om, sa United-manageren.

– Men, igjen da jeg ankom England i 2004 så var Arsenal mestere, og de var de berømte uovervinnelige mesterne. De neste årene da jeg ankom var det en kamp mot dem med ed Bergkamp, Thierry, Campbell, et utrolig lag. Så igjen mange takk og at de presset oss til grensen, sa han.

Mourinho sa han håpet at United-fansen, som ikke bestandig har behandlet Wenger med respekt, vil gi ham en god følelse når han drar fra Old Trafford søndag.

– Jeg føler alltid at mine største rivaler også er mine største fiender forbi det er de som presset deg til det ytterste.

Personvernpolicy