Meny

Capello har tatt sin siste trenerjobb

Fabio Capello fra tiden som Russlands landslagssjef. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Fabio Capello (71) har ikke noe ønske om å bli Italia neste landslagssjef og sier at det ikke blir noen flere trenerjobber på ham.

71-åringen fikk sparken i kinesiske Jiangsu Suning i mars.

– Landslagstrener? Nei. Jeg har allerede hatt mine opplevelser med England og Russland. Jobben i Jiangsu Suning var min siste som trener. Jeg unngikk nedrykk, og det er jeg veldig glad for. Nå nyter jeg å være ekspert på TV. Den jobben vinner man alltid i, sier Capello i et intervju med Radio Anch'io.

Capello var selv aktiv i klubber som Spal, Roma, Juventus og Milan.

1991 ble han for første gang ansatt som trener. Det skjedde i Milan. Der har han også vært trener i en senere periode. Fabio Capello har også trent Roma og Juventus og Real Madrid i to omganger.

(©NTB)

Populært