Meny

Bjørndalen går i Holmenkollen

Ole Einar Bjørndalen får sjansen i Kollen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Skiskytterforbundet bekrefter at veteranen Ole Einar Bjørndalen også går verdenscup i Holmenkollen. Emil Hegle Svendsen stiller ikke til start etter sykdom.

Bjørndalen gikk inn til 12.-plass på sprinten i finske Kontiolahti torsdag. Da hadde han ikke gått i verdenscupen siden 10. januar. 44-åringen, som ble vraket til Pyeongchang-OL forrige måned, fikk det tyngre på søndagens fellesstart – da måtte han nøye seg med en 28.-plass.

Mandag bekrefter Norges Skiskytterforbund at Bjørndalen også får sjansen i Kollen denne uken. Bjørndalen erstattet Emil Hegle Svendsen i Kontiolahti, og Svendsen er fortsatt ikke hundre prosent etter sykdom.

Sprint for kvinner og menn er det første på Kollen-programmet denne uken. Den går torsdag.

Forbundet har tatt ut følgende løpere til Kollen:

Menn: Johannes Thingnes Bø, Tarjei Bø, Erlend Bjøntegaard, Lars Helge Birkeland, Henrik L'Abée-Lund, Ole Einar Bjørndalen. Kvinner: Tiril Eckhoff, Marte Olsbu, Synnøve Solemdal, Ingrid Tandrevold, Hilde Fenne.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært