Cech forstår Arsenal-fansens frustrasjon

Arsenals keeper Petr Cech forstår at fansen ikke er fornøyde.
Arsenals keeper Petr Cech forstår at fansen ikke er fornøyde. Foto: Frank Augstein / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Arsenals keeper Petr Cech sier han kan forstå hvorfor Arsenal-fansen vendte laget ryggen i torsdagens seriekamp mot Manchester City.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bernardo Silva, David Silva og Leroy Sane sørget for nok en 3-0-seier for Manchester City over Arsenal torsdag, bare dager etter at City slo Arsenal med samme sifre i ligacupfinalen på Wembley.

Under torsdagens kamp buet de få publikummerne som hadde møtt opp, og de ga høylytt uttrykk for at spillerne ikke fortjente å spille i Arsenal-drakten.

Arsenals tsjekkiske keeper Petr Cech sier han kan forstå sinnet som blir rettet mot spillerne.

– Jeg kan forstå frustrasjonen til fansen. Man ønsker å gjøre det bra, men ligger under med tre mål til pause. Slik blir man ikke fornøyd av. Alle har rett til å uttrykke sine følelser, og dette er måten fotballfans får utløp for sine følelser. I annen omgang var vi bedre, men da var skaden allerede skjedd, sier Cech.

Torsdagens tap gjør at Arsenal ligger ti poeng bak en topp fire-plass og hele 30 poeng bak serieleder City. Dermed ser klubben ut til å gå glipp av mesterligaspill for andre år på rad.

Med sju tap på 13 kamper i alle turneringer i 2018 er det mange som mener Wengers framtid i klubben henger i en tynn tråd etter 22 år i klubben.