Meny

Tottenham-juvel ute med skade

Dele Alli (t.h) skal være ute med en lårskade. Foto: Matt Dunham / AP / NTB scanpix Foto: Alastair Grant / AP

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenham må klare seg uten midtbaneprofilen Dele Alli i tiden som kommer. Premier League-stjernen skal ha pådratt seg en lårstrekk.

Alli scoret to ganger og var meget god da Real Madrid ble slått i mesterligaen tidligere denne uken, men søndag figurerte ikke den engelske landslagsprofilen i London-klubbens startoppstilling mot Crystal Palace.

På sin Twitter-konto bekrefter Tottenham at en lårskade har satt Alli ut av spill.

Måltyvens skade kommer meget ubeleilig for et Tottenham-lag som allerede sliter med skader på keeper Hugo Lloris og midtstopper Toby Alderweireld. Heller ikke andrekeeper Michel Vorm var disponibel mot Palace søndag som følge av en kneskade.

Dermed får tredjekeeper Paulo Gazzaniga en meget sjelden sjanse i målet.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino benytter for øvrig anledningen til å la flere sentrale brikker hvile i London-derbyet. Backene Kieran Trippier og Ben Davies er heller ikke med i startoppstillingen.

Søndag melder Englands Fotballforbund (FA) på sin Twitter-profil at Dele Alli har trukket seg fra de kommende landskampene som følge av lårskaden. England møter Tyskland til privatlandskamp kommende fredag.

Populært