Argentinsk lege: Agüero ute i minst halvannen måned

Sergio Agüero kan være ute i så lenge som halvannen måned etter skaden han pådro seg i en taxi i Amsterdam.
Sergio Agüero kan være ute i så lenge som halvannen måned etter skaden han pådro seg i en taxi i Amsterdam. Foto: Rui Vieira / AP

En argentinsk landslagslege hevder Manchester City-spiller Sergio Agüero kan være satt ut av spill i minst seks uker etter å ha pådratt seg ribbeinsbrudd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stjernespilleren pådro seg skaden da taxien han satt i krasjet med en lyktestolpe i Amsterdam torsdag i forrige uke. Ulykken skjedde da Agüero var på vei til flyplassen for å reise tilbake til Manchester etter å ha vært på en konsert i den nederlandske hovedstaden.

Manchester City har uttalt at skaden vil holde ham borte fra banen mellom fire og seks uker, men Dr. Donato Villani tror det lar lenger tid enn som så.

– Han føler seg ikke bra psykisk i øyeblikket ettersom han virkelig ville komme og spille (for landslaget), men denne ulykken holder ham borte fra begge kampene, sa Villani ifølge Sky Sports og la til:

– Han kommer til å være ute i minst halvannen måned. Han klarer ikke å forlate huset eller komme seg ut og inn av bilen.

Argentineren har scoret i sju av sine åtte kamper denne sesongen og mister nå dobbeltkampen i mesterligaen mot Napoli i tillegg til seriekampen mot Arsenal om prognosene til Villani stemmer.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært