Meny

Het Knudtzon nok en gang avgjørende for Lillestrøm

Erling Knudtzon scoret to ganger da Lillestrøm slo Stabæk 4-2 i Eliteserien lørdag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Erling Knudtzon fortsatte der han slapp mot Tromsø og noterte seg for to scoringer da Lillestrøm slo Stabæk 4-2 borte i Eliteserien lørdag.

Arne Erlandsens lynraske spiss scoret hattrick i forrige seriekamp mot Tromsø, og borte mot Stabæk var han på farten igjen. Knudtzon satte to baller i nettmaskene i en kamp gjestene fra Åråsen til slutt vant etter å ha ligget under 2-1.

Han har dermed fem mål på to kamper.

Skogseid-mål mot gamleklubben

Spissen med nummer 11 på ryggen satte inn 1-0 etter 12 minutter da ballen falt i føttene på ham.

Like før pause utlignet Håkon Skogseid til 1-1. Skogseid, som forrige sesong spilte i nettopp Lillestrøm, fikk servert en glimrende pasning fra Luc Kassi og satte den forbi LSK-keeper Arnold Origi.

Les også:  Vålerenga seiret i målfest

Vertene kom ut i hundre etter hvilen, og annenomgangen var kun noen sekunder gammel da Tonny Brochmann snudde kampen. Den tidligere Jerv- og Sogndal-spilleren ladet kanonen og dundret inn 2-1-scoringen for et Stabæk-lag som fikk en drømmeslutt på første omgang og en drømmeåpning på den andre.

Toni Ordinas' mannskap hadde muligheten til å øke ledelsen til 3-1 etter 54 minutter da Origi ikke maktet å holde et skudd fra Tortol Lumanza. Brochmann var nok en gang frempå, men hans avslutning fra kloss hold gikk ikke på mål.

Ny Knudtzon-scoring

I stedet var det Knudtzon som nok en gang helte kaldt vann i årene på Stabæk-supporterne. Spissen fikk ballen inne i feltet, tok den med seg mot mål takket være en glimrende førsteberøring og banket ballen i lengste hjørne til 2-2.

Etter 70 minutter steg LSK-kaptein Frode Kippe som så mange ganger før opp på et frispark og headet inn en scoring som sikret 3-2-ledelse til gjestene. Scoringen gjorde at vertene måtte fram, og etter 85 minutter punkterte Simen Rafn kampen med sin 4-2-scoring.

Resultatet gjør at Lillestrøm gjør et byks på tabellen før den resterende runden spilles søndag. Laget ligger på niendeplass med 14 poeng, mens Stabæk ligger på sjetteplass med 18 poeng.

Populært