Meny

Tutta åpnet US Open på par

Suzann Pettersen kjemper om US Open-tittelen i golf denne uken. Bildet er fra en turnering i forrige måned. Foto: Joe Nicholson / USA Today (Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Suzann Pettersen er allerede langt bak teten etter første runde av US Open. En ujevn runde ga par for den norske golfproffen torsdag.

Lee Mi-rim fra Sør-Korea leder turneringen etter en svært solid 64-runde, åtte slag under par, i California. Lee noterte imponerende ti birdier på de 18 hullene, men måtte også tåle to bogeyer.

Tutta fikk derimot ikke en drømmeåpning på årets tredje majorturnering. Etter en bogey på første hull, ble det to birdier på hull seks og syv og deretter tre bogeyer i løpet av de seks neste hullene. Pettersen hentet seg riktignok fint inn med tre birdier og én bogey på de siste fem hullene.

Det gir Oslo-kvinnen en foreløpig delt 38. plass. En rekke spillere ligger ett eller to slag foran henne, så det er gode muligheter for å avansere på resultatlisten fredag.

Nærmest Lee Mi-rim ligger trioen Cristie Kerr (USA), Minjee Lee (Australia) og Amy Yang (Sør-Korea) på fem under par.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus