Meny

Mamelund og Kiel tapte bronsen i mesterligaen – Kielce vant finalen etter straffekast

Erlend Mamelund fikk den sure fjerdeplassen i mesterligaen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stjernegalleriet til Paris Saint-Germain ble for sterke i bronsefinalen i mesterligaen mot Erlend Mamelund og hans Kiel. PSG vant 29-27. I finalen måtte det straffer til for å skille Kielce og Veszprém.

Franskmennene ledet 15-11 til pause mot Kiel, og selv om tyskerne tok seg sammen i andre omgang, var det til slutt PSG som trakk det lengste strået med en 29-27-seier.

Danske Mikkel Hansen ble kampens store spiller med sine 10 mål for Paris. Erlend Mamelund, som hovedsakelig har ansvar som forsvarsspiller i Kiel, kom ikke på scoringslista i bronsefinalen foran 19.250 tilskuere i Köln.

Mamelund har tidligere annonsert at han vender tilbake til Haslum etter at sesongen i Tyskland er over.

I finalen møttes Kielce og Veszprém. Ungarerne ledet komfortabelt 26-18, men kollapset i den andre omgangen. Polakkene anført av Tobias Reichmann jobbet seg inn igjen i kampen, og sikret spillforlengelse med 29-29.

I ekstraomgangene var det fortsatt helt likt, dermed var det klart for straffekastkonkurranse i likhet med fotballstjernene under deres mesterligafinale lørdag.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus