Meny

Tabbemål senket Hareides Danmark

Landslagssjef for Danmark, Åge Hareide, avbildet under treningskampen mot Skottland i Glasgow tirsdag. Foto: Russel Cheyne / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Åge Hareides Danmark tapte 0-1 borte mot Skottland tirsdag. En misforståelse mellom keeper Kasper Schmeichel og kaptein Daniel Agger ble avgjørende for kamputfallet.

– Vi ga vekk et tidlig mål og flere sjanser. Det kan vi ikke fortsette med. Skottene gjorde det vanskelig for oss, sa Hareide etter kampslutt.

Matt Ritchie ble matchvinner for Skottland med sin scoring etter bare sju minutter. En kommunikasjonssvikt mellom Schmeichel og midtstopper Agger ble utnyttet av Bournemouth-spilleren, som satte ballen inn i nettmaskene. Brøndby-spiller Agger prøvde å skjerme ballen inn til Leicester-keeper Schmeichel, men på klossete vis lot han Ritchie passere ham og score.

– Jeg misforsto Schmeichel. Jeg trodde han var på vei ut, men jeg burde selvsagt bare ha sparket vekk ballen. Hvis det er en som skal ta ansvaret for tapet, så tar jeg det selvfølgelig, sa Agger til Kanal 5, ifølge Ekstra Bladet.

Tapet til tross – Agger er fortsatt positiv til norske Hareides måte å spille på.

– Ja, jeg har en god følelse. Jeg er positiv, også til systemet, sa den tidligere Liverpool-forsvareren.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus