Ødegaard byttet ut da Castilla tapte

Martin Ødegaard, her i aksjon for Norge, ble igjen byttet ut da Real Madrid Castilla tapte. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Martin Ødegaard ble byttet ut igjen da Real Madrid Castilla tapte 0-2 for byrival Getafe.

Begge målene kom i første omgang. Først ved Ian Gonzáles etter seks minutter, før Wanderson doblet ledelsen ti minutter før pause.

Ødegaard startet kampen på Castillas midtbane, men var førstemann som ble byttet ut etter 62 minutter.

Nordmannen har startet ni seriekamper for Castilla denne sesongen, og blitt byttet ut i åtte av dem.

Han har ingen scoringer, men står registrert med to målgivende pasninger for Zinedine Zidanes mannskap så langt.

Tapet mot Getafes B-lag kan ikke kalles annen enn en stor overraskelse. Castilla kjemper om opprykk til spansk fotballs nest høyeste nivå, mens Getafe på sin side lå på nest sisteplass før søndagens kamp.