Ny seier for skadeplagede Real Madrid

Real Madrid og Cristiano Ronaldo fikk det lett mot Las Palmas i den spanske toppdivisjonen lørdag. Foto: Andrea Comas / X90037

Real Madrid satte mer eller mindre på autopiloten og cruiset inn til 3-1-seier over Las Palmas i La Liga lørdag. Senere på kvelden vant Barcelona 2-0 borte over Getafe.

Nok en gang fikk se hvor stor nivåforskjellen er mellom topp og bunn i spansk toppfotball.

Selv uten spillere som Keylor Navas, Sergio Ramos, Gareth Bale, James Rodríguez og Karim Benzema hadde hovedstadsklubben ingen problemer med å høvle over de nyopprykkede fra ferieøya.

Kampen ble raskt avgjort. Allerede etter et kvarter ledet Real Madrid 2-0 etter scoringer av Isco og Cristiano Ronaldo.

Tamt

Men heller ikke de hvite fra Madrid er ufeilbarlige, og sju minutter før pause glapp markeringen etter hjørnespark og Hernan Santana reduserte til 2-1. Kun tre minutter senere slo Real Madrid tilbake, og denne gangen var det Jesé Rodriguez som scoret.

2. omgang ble en svært så kjedelig affære. Det virket som om Reals tanker allerede var rettet inn mot tirsdagens mesterligaoppgjør der franske Paris Saint Germain er motstander.

Topper

Real Madrid topper tabellen i den spanske toppdivisjonen med sine 24 poeng. På ti kamper har de bare sluppet inn skarve fire mål. Det er sterkt. Real Madrid blir fotfulgt av Barcelona som bare er bak Real Madrid på dårligere målforskjell.

Luis Suárez scoret før pause mot Getafe. I 2. omgangen doblet Neymar. De siste 14 scoringene til Barcelona i La Liga er alle scoret enten av Suárez eller Neymar. Den gifte duoen har gjort at savnet etter skadde Lionel Messi ikke har vært så altfor tung å bære. (©NTB)