Meny

Her er Northugs egen VM-sang

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jack Talyor og Mo har laget en egen VM-sang for Petter Northug.

Det er bare en drøy uke til ski-VM i Falun braker løs.

19. februar står Petter Northug og de andre norske skiessene på startstreken under langrennssprinten.

Se musikkvideoen øverst i artikkelen.

Om å reise seg

Før mesterskapet har Northug fått laget en helt egen VM-sang for seg selv.

Han har engasjert Jacob Øyre Gundersen, kjent under artistnavnet Jack Taylor, og Mohamed «Mo» Abdi Farah, kjent fra TV 2-programmet «X Factor».

De har laget sangen «Rise Again».

– Det er en låt om å reise seg og slå tilbake. Jeg har blandet rock og house på en måte som er ment å gi ham et ekstra «kick» i sporet. Jeg håper han hører på låta når han varmer opp i Falun, sier Gundersen til TV 2.

Les også: Slik svarer Petter på svenskekritikken

«Det er bare å lage en låt for meg»

De to ble kjent da Northug hadde en gjesteopptreden i Gundersens band for drøyt fem år siden.

– Petter har vært en venn av familien lenge. Han har vært på besøk og fått vite at jeg produserer musikk. Han sendte meg en melding på bursdagen min. Jeg svarte og spurte hvordan det gikk. Da fikk jeg svar, hvor det også sto: «Det er bare å skrive en låt for meg». Så det gjorde jeg, sier 17-årige Gundersen til Dagbladet.

Les også: Marit Bjørgen er forbannet

Populært