Liverpool brøt tapsrekken mot Stoke

Simon Mignolet vartet opp med en klasseredning på overtid. Belgieren var svært delaktig i Liverpools 1-0 seier over Stoke. (Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix)

Utskjelte Glen Johnson ble den store helten da han scoret kampens eneste mål i Liverpools 1-0 seier over Stoke lørdag.

Brendan Rodgers og Liverpool har slitt med å finne fram det samme storspillet som i 2013/14-sesongen, da klubben var med i kampen om ligatittelen helt til slutten av sesongen.

De siste tre kampene i Premier League har endt med tap mot Crystal Palace, Chelsea og Newcastle, i tillegg til et uavgjortresultat mot Hull.

Mot Stoke lørdag imponerte ikke Liverpool spillemessig. Den første omgangen var en sjansefattig affære. Oppgjørets første målsjanse kom ikke før det var spilt 52 minutter da Jordan Henderson skjøt like utenfor fra 15 meter.

Annen omgang sto i stor kontrast til de første 45 minuttene. Kampen svingte fram og tilbake med store sjanser for begge lag. Både hjemme- og bortelaget hadde ved en avslutning i stolpen.

Det så ut til og gå mot en kamp uten scoringer, før den kritiserte høyrebacken Glen Johnson dukket opp i 85. minutt. Rickie Lambert headet i tverrliggeren, før Johnson fikk kranglet inn den avgjørende målet.

Stoke var svært nær å redusere på overtid. Bojan banket til på volley og fikk fram det beste i vertenes målvakt Simon Mignolet. Keeperen reddet spanjolens forsøk helt oppe ved venstre kryss.

Anfield-publikummet fikk dermed se Johnson og Mignolet sikre tre etterlengtede poeng.