Meny

– Brækhus bør vinne på knockout

Jennifer Retzke advarer Cecilia Brækhus (bildet) mot å ta lett på lørdagens VM-kamp i København. Fredag var det veiing på Crowne Plaza Hotel i København, Danmark. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bokseekspert Thomas Hansvoll tror Cecilia Brækhus har god mulighet til å slå knockout på Jennifer Retzke lørdag kveld.

Tidligere proffbokser Thomas Hansvoll har liten tro på at 30 år gamle Jennifer Retzke fra Tyskland skal by på store problemer for Cecilia Brækhus (33).

– Det jeg har sett av Retzke kan tyde på at Cecilia har en god mulighet til å stoppe kampen før det har gått ti runder, sier Hansvoll til VG.

Følg Brækhus - Retzke direkte

Cecilia Brækhus er storfavoritt i lørdagens VM-kamp mot Jennifer Retzke, en kamp som er planlagt å starte cirka klokka halv tolv (23.30) på kvelden.

Retzke er en en såkalt «mandatory challenger» plukket ut av forbundet IBF, som den norske stjerna må møte for ikke å miste en av sine fire titler.

Les også: Retzke forberedte Brækhus på tidenes overraskelse

Brækhus selv mener fullt og fast at hun er minst én divisjon bedre enn VM-utfordrer Jennifer Retzke, men hun er forsiktig med å bli overmodig.

– Jeg mener jeg skal vinne denne kampen ganske klart. Hun er riktignok offisiell utfordrer, men holder ikke mitt nivå, slik jeg ser det. Men som du så på innveiingen for litt siden, så er hun klar, sa Brækhus fredag.

Les mer: – Må ikke ta det så lett av jeg endre på rumpa

Hun har enda til gode å vinne på knockout etter trenerbyttet til Otto Ramin i januar.

– Jeg blir litt skuffet hvis ikke hun klarer å vinne på knockout nå, sier Hansvoll til VG.

ABC Nyheter følger kampen med livedekning fra klokka 22.45 lørdag kveld.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus