Enrique sier det er tullprat at Suárez er feit

Barcelonas trener Luis Enrique. Foto: Benoit Tessier / Reuters / NTB scanpix.
Barcelonas trener Luis Enrique. Foto: Benoit Tessier / Reuters / NTB scanpix.

Barcelona-trener Luis Enrique avviser alle beskyldninger om at spissen Luis Suárez er feit.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den uruguayanske spilleren forbereder seg på å komme tilbake på fotballbanen etter utestengelsen som følge av bitingen i sommerens VM-sluttspill.

Suárez kan komme tilbake i El Classico-oppgjøret mot Barcelona 25. oktober.

Onde tunger mener at Suárez har levd det glade liv i fraværet og at kroppen hans har sett bedre dager.

– Det er vanskelig å evaluere om han 70-, 80-, 90 eller 100 prosent tilbake. Det som er sikkert er at han føler seg bare bedre og bedre på trening, sier Enrique.

– Det har hjulpet på formen at han har kunnet spilt landskamper. Det gjør at han har kjent på fotballivet. Vi ser ham under trening hver dag, og han er som en hvilken som helst annen spiller, Det som er sikkert er at han ikke er feit. Det har han aldri vært, til tross for det som er blitt sagt. Suárez har vært i form i flere måneder, sier Barca-treneren.

Suárez ble utestengt fra klubbfotballen i fem måneder etter skulderbittet mot italieneren Girogio Chielleni i fotball-VM. I sommer ble han solgt fra Liverpool til Barcelona. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus