Meny

Solskjær kjøpte midtstopper

Ole Gunnar Solskjær hevdet han var ferdig med sommerhandelen, men mandag ble likevel Bruno Ecuele Manga klar for Cardiff. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bruno Ecuele Manga fra Gabon ble mandag klar for Cardiff. Han kommer fra den franske klubben Lorient.

– Men dersom det dukker opp noe ekstraordinært, må vi kanskje være raske på avtrekkeren, sa Ole Gunnar Solskjær til NTB etter Cardiffs kamp mot Fulham lørdag.

Mandag dukket tydeligvis det ekstraordinære opp. Den 26 år gamle midtstopperen Manga ble nemlig klar for klubben fra Wales. Han har signert en treårskontrakt med klubben.

– Vi har ventet på denne signeringen. Bruno er en vi har sett på lenge. Vi møtte hard konkurranse i å signere han, men klarte det til slutt. Bruno vil bringe med seg fart, internasjonal erfaring, energi og entusiasme, sier Solskjær til Cardiffs hjemmeside.

Gaboneseren har spilt 116 kamper på fire sesonger for den franske Ligue 1-klubben. Han kom til den franske klubben som erstatter for Laurent Koscielny. Han står med 41 landskamper for hjemlandet.

– Jeg snakket lenge med manageren som var en god spiller i sitt land. Han har visse ambisjoner som jeg deler med ham. Hovedambisjonen er å komme tilbake til Premier League, og jeg er veldig spent på å komme hit, sier Manga.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus