Meny

Tévez' europatørke over

Carlos Tévez jublet hemningsløst da han scoret mot Benfica torsdag. Foto: Rafael Marchante / Reuters / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Carlos Tévez scoret sitt første mål i E-cupen siden 2009, men kunne ikke hindre at Juventus tapte 1-2 borte mot Benfica i den første semifinalen i europaligaen torsdag.

Lagene møttes for første gang siden 1992/93 (UEFA-cupen). Allerede etter to minutter headet Ezequiel Garay Benfica foran etter en corner, hvor Juve-stopper Leonardo Bonucci sviktet fullstendig i duellspillet.

Carlos Tévez utlignet et drøyt kvarter før slutt. Han fikk ballen fra Kwadwo Asamoah før han dro en skuddfinte som lurte to Benfica-spillere. Deretter scoret argentineren iskaldt. Sist Tévez scoret i europacupene var for Manchester United i april 2009.

Seks minutter før slutt ordnet Rodrigo Lima 2-1 for Benfica med et mektig skudd i krysset. Det gir portugiserne et godt utgangspunkt foran returkampen i Torino neste uke.

Finalen av årets europaliga spilles på Juventus' stadion i Torino. Juve kan bli det første laget siden Sporting i 2005 som spiller en finale i UEFA-cupen/europaligaen på hjemmebane.

I den andre semifinalen fikk Sevilla et godt utgangspunkt i den helspanske duellen med Valencia. Stéphane Mbia og Carlos Bacca scoret hvert sitt mål før pause da Sevilla vant 2-0.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus