Mourinho lover fansen ny spiss

José Mourinho er ikke fornøyd med det antallet mål spissene hans har scoret denne sesongen. Foto: Andrew Winning / Reuters / NTB scanpix
José Mourinho er ikke fornøyd med det antallet mål spissene hans har scoret denne sesongen. Foto: Andrew Winning / Reuters / NTB scanpix

Chelsea er i trøbbel i gullkampen etter to overraskende tap. Ingen av spissene har mer enn åtte mål i serien, og portugiseren sier han skal styrke angrepet før neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Belgiske Eden Hazard har vært Chelseas redningsmann denne sesongen. Fra sin offensive midtbaneposisjon har belgieren scoret 14 seriemål og er med det klubbens soleklare toppscorer.

Blant spissene har ikke målene kommet like hyppig. Der står veteranen Samuel Eto'o med åtte seriemål. André Schürrle har sju, Fernando Torres fire, mens Demba Ba har tre.

– Det er ikke tidspunktet å snakke om neste sesong, men det er klart for alle at Chelsea skal hente en spiss, sier Mourinho ifølge Sky Sports.

Romelu Lukaku har imponert på lån hos Everton, men Chelsea linkes hyppig til Atlético Madrids stjernespiss Diego Costa.

Spansk-brasilianeren har scoret 33 mål i alle turneringer denne sesongen.

– Hva skjer med spissene vi allerede har? De som vil bli skal kjempe mot de vi kjøper om plass på laget, mens de som ikke får spille så mye muligens ønsker seg bort, sier Mourinho.

Det sås tvil om framtiden til både Eto'o, Torres og Ba. Kamerunske Eto'o har prestert overraskende bra siden overgangen fra russisk fotball, men både Torres og Ba har vært skuffende denne sesongen.

Chelsea tapte for Aston Villa for drøye to uker siden og Crystal Palace i helgen, og er nå avhengig av at Liverpool og Manchester City avgir poeng i innspurten dersom det skal bli seriegull denne sesongen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus