River Plate risikerer tomme tribuner etter plankekasting

Hjemmefans likte dårlig at bunnlaget Godoy Cruz stakk av med alle tre poengene på overtid. De kastet en lang treplanke i ryggen på feirende spillere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den dramatiske hendelsen skjedde i sluttminuttene av fotballkampen mellom de to lagene i den Argentinske eliteserien onsdag. Fansens oppførsel kan nå få store konsekvenser for hjemmelaget.

Se video av hendelsen øverst i saken.

– Kan ikke straffe 50.000

River Plate-ledelsen var raskt ute med en pressemelding der de fordømte handlingen og lovte å gjøre alt i sin makt for å finne ut hvem som kastet planken og sørge for at personen ikke får sette sine bein på El Monumental stadion mer. Like fullt risikerer klubben nå å måtte spille sine neste kamper for tomme tribuner.

Se også: Voldelige opprør etter nedrykk

– Du kan ikke straffe 50.000 fans fordi én idiot gjør skade. Han har tydeligvis knekt av en bit av tribunen, for han kan ikke ha kommet seg inn på stadion med den trebiten, sier klubbpresident Rodolfo D’Onofrio, ifølge Reuters.

Hund skeit på banen

Dette er andre gang River Plate havner i søkelyset for utenomsportslig opptreden, riktignok en ikke like dramatisk en. Bortekampen mot Rosario måtte stanses i flere minutter da en hund forvillet seg ut på banen og skeit i målet. Se hendelsen i videoen under.

Personvernpolicy