Nytt OL-håp ute med skade

REKKER IKKE OL ETTER SKADE. Tiril Sjåstad Christiansen har i dag meddelt at hun ikke blir å se i OL-løypene i Sotsji. (Foto: NTB scanpix)
REKKER IKKE OL ETTER SKADE. Tiril Sjåstad Christiansen har i dag meddelt at hun ikke blir å se i OL-løypene i Sotsji. (Foto: NTB scanpix)

Tiril Sjåstad Christiansen rekker ikke lekene i Sotsji på grunn av korsbåndsskaden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fristilkjøreren ødela korsbåndet i desember, men trodde lenge hun skulle rekke vinterlekene i Sotsji.

– Jeg skjønte selv at det ikke fungerer å kjøre. Det er for vondt, og det er ingen vits å delta når jeg ikke kan gjøre mitt beste, slik jeg har lyst til, sier Christiansen i en pressemelding fra Olympiatoppen.

– Det har vært knallhardt bare å komme så langt som hit, men det har vært verd det. Jeg har fått opplevd litt av OL i alle fall. Og jeg har lært en del både av prosessen fra desember til n å og av å være her, sier fristilsutøveren videre.

Nå venter to-tre uker med ro. Deretter venter operasjon.

– Tiril har gjort en stor jobb, hjemme har hun trent tre-fire ganger til dagen og levert det maksimale av hva en kan forvente av en skadet utøver. Her nede har hun blitt fulgt opp helsemessig hele tiden. Hun har vondt når hun trener, og her kreves det å være i perfekt fysisk form om en skal delta, sier Olympiatoppens behandlende lege, Lars Engebretsen.

Fra før har snowboarder Torstein Horgmo måttet kaste inn håndkledet. Han falt og brakk kragebeinet mandag da han prøvde OL-løypene i Sotsji.

Les også: OL ryker for gullhåpet Horgmo

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus