Meny

Frykter det verste med Lukakus skade

UT PÅ BÅRE: Everton-spiss Romelu Lukaku blir her båret av banen i kampen mot Liverpool tirsdag kveld. Onsdag sjekkes belgieren for hvor alvorlig skaden er, men klubben frykter det verste. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ikke nok med at Liverpool slo knock out på byrivalen Everton i går. The Toffees må trolig klare seg uten sin fremste måljeger denne sesongen Romelu Lukaku i lang tid.

Everton fikk seg «en på trynet» i lokaloppgjøret mot Liverpool og dro hjem med 0-4 i sekken tilbake til Goodison, bare noen steinkast unna Anfield, tirsdag kveld.

Men det som bekymrer Evertonians verden rundt nå er hvor alvorlig skaden Romelu Lukaku pådro seg er.

For kun 25 minutter ut i oppgjøret mot byrivalen kolliderte Lukaku med sin egen lagkompis Gareth Barry, og ble liggende i gresset med hånden limt til ankelen.

Everton-manager Roberto Martinez innrømmer at de frykter det verste.

– Skaden må undersøkes nærmere. For øyeblikket er ankelen stabilisert, men det ser ikke bra ut, sa spanjolen til Evertons egne hjemmesider etter stortapet på andre siden av Stanley Park.

Les også: Liverpool latterliggjorde byrivalen (se høydepunkter fra kampen her).

Lukaku ble hentet til Goodison Park på lån fra Chelsea i sommerens overgangsvindu, og er klubbens toppscorer med ni mål så langt. Martinez solgte nylig Nikica Jelavic til Hull, og hentet inn Monacos Lacina Traoré på lån ut sesongen. Men også ivorianeren sliter med småskader samt at han trenger tid på seg til å bli kjent med både lagkamerater og engelsk fotball.

De blå fra Liverpool jager en plass i neste års europacupspill og har fra før en lengre skadeliste.

Mot Stevenage brakk Bryan Oviedo leggen, viktige Seamus Coleman sliter med strekk mens brikker som Phil Jagielka, Ross Barkley, Steven Pienaar, Antolin Alcaraz og Sylvain Distin går inn og ut av sykestua med småsmeller hist og pist.

Laget ligger for øyeblikket på sjetteplass i Premier League, men veien opp til e-cupplassene kan fort bli lang om de mister formen de så langt har hatt denne sesongen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus