Meny

Solskjær endelig hjemme igjen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole Gunnar Solskjær måtte helt til topps på pressekonferansen før Manchester United-kampen.

– Old Trafford er fantastisk. Det er et perfekt sted for å spille fotball. Jeg ser fram til det, og det gjør spillerne også, sa Solskjær på pressemøtet, ifølge Aftenposten.

– Vi må være med fra start. Mot Manchester City ødela de første 15-20 minuttene ganske mye for oss. Seier over Manchester United betyr bare tre poeng og ikke noe mer.

Hjem

Tirsdag leder Solskjær Cardiff ut på Old Trafford, arenaen som var hans hjemmebane i mange sesonger.

Mandag holdt nordmannen pressekonferanse på et hotell i sentrum av Manchester. Seansen måtte flyttes til et større konferanserom enn det Cardiff først hadde bestilt.

Pågangen var stor, og Solskjær tok imot på det høyeste punktet i Manchester, Hiltons Cloud23Bar.

Solskjær meldte også at Fabio da Silva og Kenwyne Jones så godt som er klare for klubben og at de skal følge dagens treningsøkt.

Wilfried Zaha krever litt mer tid, men skal være klarert innen 24 timer.

Solskjær har så langt hentet tre spiller, alle nordmenn og med fortid i Molde. Første ble Magnus Wolff Eikrem hentet fra nederlandske Heerenveen, så kom Mats Møller Dæhli fra Molde før Jo Inge Berget kom fra samme klubben fredag i forrige uke.

Jubel

Solskjær får ganske sikkert en kongelig velkomst fra Manchester United-fansen.

– Jeg er helt sikker på at Ole vil få en høylytt og varm applaus fra United-fansen. De elsker ham fortsatt, og han er manager for Cardiff City og ikke Manchester City, sa lokaljournalisten Stuart Mathieson til NTB søndag.

– Jeg har sett mange av «legendene» komme tilbake, enten til testimonialkamper eller som managere. Det gjelder blant annet Eric Cantona, David Beckham, Roy Keane, Andy Cole, Dwight Yorke og Steve Bruce. De fikk alle en følelsesladd velkomst. Det blir ikke noe annerledes for Ole.

Cardiff ligger dønn sist i Premier League. Lørdag venter en meget viktig hjemmekamp mot Norwich.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus