Meny

Mourinho ønsker Barkley som Mata-erstatter

ØNSKET SOM MATA-ERSTATTER: Evertons Ross Barkley skal være førsteprioritet til Chelsea når det gjelder nye store signeringer. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Evertons vidunderbarn kan havne på Stamford Bridge til sommeren.

Spanske Juan Mata skal på det nærmeste være klar for en overgang fra Chelsea til Manchester United til en prislapp på vel 370 millioner norske kroner.

Les også: Mata nærmer seg en overgang til Man United

Som erstatter for Mata i London-klubben hevder anerkjente The Telegraph at Jose «The Special One» Mourinho har kastet sine øyne på Evertons Ross Barkley.

20-åringen har vært lysende for The Toffees denne sesongen og fått mye spilletid under den nye manageren Roberto Martinez.

Grunnet en brukket tå er det trolig ikke aktuelt for Mourinho å hente Barkley i januarvinduet. Portugiseren vil heller sette alt inn på å sikre ham seg til sommeren.

Barkley er et ekte Everton-produkt og kom til klubben da han var 11 år gammel. De siste sesongene har han vært en del plaget av skader, men fikk noen innhopp her og der under forrige manager David Moyes. Men under Martinez har midtbanespilleren blomstret til full.

The Telegraph skriver at Chelsea håper det gode forholdet til de blå fra Liverpool skal være med å muliggjøre overgangen for Barkley. Everton fikk blant annet spiss Romelu Lukaku på lån ut denne sesongen.

De hevder også at Evertons styreformann Bill Kenwright møtte representanter fra Chelsea i London nylig, men at de ikke kjenner til hva møte dreide seg om.

Barkley er høyaktuell for en plass i den engelske landslagstroppen til sommeren fotball-VM i Brasil og blir av mange beskrevet som det største engelske talentet på svært mange år. Han står så langt bokført med tre landskamper for England.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus