Her blir West Ham ydmyket av Forest i cupen

Se sammendrag av kampen i videovinduet over
Se sammendrag av kampen i videovinduet over

Jobben til West Hams manager Sam Allardyce kan henge i en tynn tråd etter at laget hans tapte hele 0-5 for Nottingham Forest søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En straffescoring av Djamel Abdoun, et hattrick av Jamie Paterson og et sent mål av Andy Reid ga hjemmefansen grunn til å ta av da West Ham kom på besøk til Nottingham Forest i FA-cupens 3. runde søndag.

At West Ham spiller i Premier League mens Forest holder til i mesterskapsserien var umulig å se, og nå kan West Ham-manager Sam Allardyce leve på lånt tid.

Laget ligger nest sist i eliteserien, til tross for at klubbens eiere har brukt mye penger siden opprykket i 2012.

Les og se: Mikel jubilerte med scoring da Chelsea vant

Allardyce vet ikke om søndagens braktap får konsekvenser.

– Det kan det få. Hvem vet? Jeg sier ikke at det ikke skjer hvis resultatene ikke blir bedre. Jeg vet de må bli det, sa han ifølge Skysports etter kampen.

Manageren la til at han hadde informert eierne om at cupen skulle nedprioriteres, men det skal likevel ikke skje at et Premier League-lag ydmykes på den måten av et lag fra nest høyeste nivå.

– Jeg tok ut laget, så jeg har ansvaret. Du vet hva jeg prioriterer. Først er det ligaen, så ligacupen, sa han. Allardyce gjorde ni endringer i laget før FA-cupkampen og lot tre unggutter debutere.

West Ham er klar for semifinalen i ligacupen. Der venter Manchester City kommende uke.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Personvernpolicy