Uheldig Sissoko slo dommer til blods

Newcastle og Southampton spilte 1-1, men kampen vil huskes best for Moussa Sissokos ufrivillige slag i ansiktet på dommeren lørdag.

Den merkelige episoden oppsto to minutter før slutt. I en amper diskusjon prøvde Sissoko å ta bort armen til en Southampton-spiller, men endte i stedet med å slå til dommer Mike Jones.

Kamplederen tok telling og begynte å blø neseblod. Etter litt behandling og en bomullsdott i nesen, satte Jones i gang kampen igjen. Sissoko fikk ikke kort for uhellet.

På overtid kokte det over for begge lags keepertrenere da Southamptons Morgan Schneiderlin taklet Massadio Haidara. De dyttet hverandre, og stadionvakter måtte gripe inn. Begge ble bortvist fra trenerbenken.

– Det som skjedde mot slutten var ikke bra for fotballen. Fra vår side skal vi gjøre vårt beste for at slikt ikke skjer igjen, sa Soton-manager Mauricio Pochettino.

Gavepakke

Newcastle og Southampton hadde hver sin gode omgang på St. James' Park. Bortelaget har vært gavmildt den siste tiden. Det straffet seg igjen da stopperen Jos Hooiveld etter 28 minutter mislyktes med å klarere en ball i luften. Dermed kunne Yoan Gouffran runde keeper og enkelt sette inn 1-0 til Newcastle.

Det var en fortjent ledelse. Vertene var det beste laget til pause, selv om Southampton trillet mye ball i lange perioder.

Gjestene hevet seg etter hvilen og begynte å skape sjanser. Etter 66 minutter ordnet Jay Rodriguez 1-1. Det skjedde etter en kontring og godt veggspill med Steven Davis, som kort tid før traff stolpen

Formsterk

Loïc Rémy burde tatt Newcastle tilbake i føringen seks minutter senere. En uheldig Soton-keeper Paulo Gazzaniga serverte franskmannen ballen, men Rémy fulgte opp med å sette ballen langt utenfor mål.

Newcastle er i dytten for tiden. Alan Pardews mannskap har bare tapt én gang på sine sju siste seriekamper. I denne perioden har laget vunnet fem kamper. Newcastle ligger på en sterk sjetteplass.

Southampton står uten seier på sine fem siste kamper, men har spilt uavgjort i de to siste etter tre strake tap.