Meny

Rodgers benekter at vidunderbarn er signert

STORTALENT: Will Hughes (innfelt) er bare 18 år, men han har vært en del av Derbys a-lag siden sent i 2011-sesongen. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS. Montasje: ABC Nyheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg føler for gutten, sier Liverpool-treneren om Will Hughes.

18 år gamle Will Hughes er en av de det stilles størst forventninger til i Fotball-England for tiden.

Derby-spilleren har blitt linket til det meste av det som kan kalles storklubber på balløya, og enkelte rapporter tidligere denne uken hevdet at Liverpool hadde trukket det lengste strået i kampen om midtbanespillerens tjenester.

Angivelig skal Liverpool ha blitt enige med Derby om en overgang i januar for den nette prisen av cirka 110 milioner norske kroner.

Skal man tro Brendan Rodgers er det bare oppspinn.

– Ingenting er lenger fra sannheten enn det, sier han til Goal.

– Jeg føler for den gutten. Han er en veldig talentfull spiller, men det hjelper han lite å bli linket til Liverpool hele tiden. Ingen avtale eller overgangssum eksisterer. Han er i den best tenkelige klubben.

Hughes har scoret fire mål på 18 kamper for Championship-laget i årets sesong, og er ofte å se på Englands U21-landslag.

Kontrakten han har med Derby strekker seg ut 2015-2016-sesongen.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus